Community Building Boek + Video met 7 tips
Community Building Boek

Hét recept voor meer fans, ambassadeurs én omzet?

  • De kracht van Community Building voor meer fans en ambassadeurs van je merk
  • Hoe je de retentie en klantwaarde van je lidmaatschap gigantisch verhoogt
  • De 6 nadelen van Facebook Groepen voor je online community
  • Hoe je gamification gebruikt om loyaliteit en engagement op te bouwen
  • Een einde aan een volle mailbox en de formule voor een (stress)vrije business
  • Hoe je gelukkige(re) klanten krijgt én meer gaat bijdragen aan de levens van anderen!

Tonny Loorbach

Internet ondernemer

'Magie' in je marketing door Community Building!

Mijn bedrijf is van 2015 op 2016 letterlijk binnen een jaar van een verlieslijdende onderneming (ik ging bijna failliet) naar een winstgevend (miljoenen)bedrijf gegaan. Als ik antwoord zou moeten geven op de vraag wat mijn bedrijf nu echt exponentieel heeft laten groeien en toekomstbestendig heeft gemaakt dan is dat Community Building. 


Hierdoor is mijn business nu vele malen groter dan ik ooit zelf zou kunnen zijn én draagt het meer bij aan de levens van anderen (=onbetaalbaar). Ook heeft het voor een lege mailbox en een (stress)vrije business gezorgd. In mijn e-book laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf een bruisende community op kunt bouwen.