Community Building Boek + Video met 7 tips
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hét recept voor meer fans, ambassadeurs én omzet?

  • Hoe community building mijn business exponentieel liet groeien
  • Zo krijg je meer fans en ambassadeurs van je bedrijf / merk
  • De 6 nadelen van Facebook Groepen voor je online community
  • Hoe je de retentie en klantwaarde van je lidmaatschap verhoogd
  • Hoe je gamification gebruikt om 'engagement' op te bouwen
  • Einde aan een volle mailbox en toch een topservice leveren?
  • Mijn formule voor een (stress)vrije business
  • Hoe je gelukkige(re) klanten krijgt én meer bijdraagt aan anderen!
50%
Je bent er bijna...
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download

Tonny Loorbach

Internet ondernemer

'Magie' in je marketing door Community Building!

Mijn bedrijf is van 2015 op 2016 letterlijk binnen een jaar van een verlieslijdende onderneming (ik ging bijna failliet) naar een winstgevend (miljoenen)bedrijf gegaan. Als ik antwoord zou moeten geven op de vraag wat mijn bedrijf nu echt exponentieel heeft laten groeien en toekomstbestendig heeft gemaakt dan is dat Community Building. 


Hierdoor is mijn business nu vele malen groter dan ik ooit zelf zou kunnen zijn én draagt het meer bij aan de levens van anderen (=onbetaalbaar). Ook heeft het voor een lege mailbox en een (stress)vrije business gezorgd. In mijn e-book laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf een bruisende community op kunt bouwen.