Je Eigen Social Media Platform? | Huddle
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je eigen social media platform voor jouw community?

Huddle combineert het traditionele forum met een social media platform en een e-learning omgeving tot een ideale totaaloplossing voor jouw online community. We leven in de tijd van het 'Sociale Web" waarin social media gebruik een steeds groter onderdeel van onze dagelijkse gewoont is geworden. Huddle stelt jou daarom in staat om je eigen social media platform (zoals Facebook) op je eigen domeinnaam te hosten. Hiermee geef je jouw community een overzichtelijke, veilige en afleidingsvrije omgeving om met gelijkgestemden in contact te komen. Onze aangeboren drang tot groepsvorming en connectie met anderen is een van de diepste behoefte die je bij je leden kunt vervullen. Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart!

Huddle in 30 seconden

Profielen, berichten, groepen en notificaties.

Met Huddle breng je gelijkgestemden met elkaar in contact en laat je vriendschappen opbloeien. Leden hebben hun eigen profiel en kunnen elkaar binnen je Huddle privé berichten sturen. Ook kunnen leden onderling groepen (besloten, openbaar of geheim) starten en elkaar taggen in topics. Gebruikers krijgen notificaties (de bekende rode bolletjes) bij tags, berichten en bij 'likes op hun berichten'. Een gebruiker beheert zijn eigen profiel en heeft controle over notificaties en andere opties.

Social media platform in eigen beheer

Karmapunten & Like buttons

De 'vind ik leuk' knop is toch wel het meest kenmerkende beeld van het hedendaagse social media tijdperk. Erkenning en zogenaamde 'instant gratification' voor de bijdragen van je leden zijn essentieel voor een hoge engagement. Daarom werken wij ook in Huddle met een 'Karmapunten-systeem'. Leden krijgen variabele hoeveelheden punten voor het starten van topics, het plaatsen van reacties, het geven van goede antwoorden op vragen van anderen en natuurlijk voor 'likes' op hun eigen berichten. In het leaderbord en naast de profielfoto zie je hoeveel punten ieder lid heeft. Je kunt in Huddle je eigen naamgeving en iconen kiezen voor deze punten.

Social media forum

Challenges & Gamification

Als er één succesfactor is die de grote, toonaangevend 'exponentiële organisaties' van deze tijd gemeen hebben dan is het wel 'Gamification'. We hebben het hier over het spelelement in je software. Denk aan het succes van PokemonGo, trophyrooms en andere vormen van beloning. Ook in Huddle werk je met dit spelelement om jouw leden optimaal 'engaged' te krijgen. Dit leidt tot een actievere community en je leden zullen ook sneller positief verslaafd (hooked) raken aan jouw community. In Huddle krijgen leden o.a. meer karmapunten wanneer zij het 'beste antwoord' op een vraag geven. Daarnaast kunnen ze meedoen aan zogenaamde 'Challenges' die jij organiseert. Ga samen met je leden een uitdaging aan en verdeel prijzen onder de winnaars!

Gamification / challenges in social media platform

Verdere voordelen van de Social Media Software

Mobile responsive

Optimale weergave van het forum en de e-learning omgevingop mobiele telefoons.

Smoelenboek & Leaderbord

Vind jouw leden in het smoelenboek en je meest waardevolle leden in het leaderbord!

Eigen naamgeving Karmapunten

Boks? Kudos? Respect? Vind ik leuk? High Five? Kies je eigen terminologie voor je like buttons!

Taggen en Notificaties

Tag leden in topics en ontvang notificaties van alle activiteit die voor jou relevant is.

Notificatiebeheer gebruikers

Laat gebruikers zelf beheren welke (e-mail) notificaties zij wel en niet willen ontvangen

Leaderbord en Challenges in Digest

Leden ontvangen automatisch nieuwe Challenges en het meest recente leaderbord in de Digest.

Facebook sign-on

Laat je leden eenvoudig inloggen zonder wachtwoord via Facebook sign-on.

E-mail registratie door gebruikers

Laat je leden volledig zelfstandig aanmelden voor je community via e-mail registratie.