Maartje gebruikt Huddle e-learning

Waarom een Huddle starten?

Dé oplossing voor coaches, trainers en creatievelingen

Ontdek de voordelen van Huddle

1. Digitaal en automatisch

Digitale producten zoals e-books, audiobooks, online videocursussen en coaching- / trainingsprogramma’s zijn snel en eenvoudig zelf te creëeren en gemakkelijk up-to-date te houden.

Je hebt niet te maken met inkoop, voorraadkosten of kostbare distributie en logistiek om je product te leveren. Alles is digitaal. Je geniet daarom van hoge marges op je verkoopprijs. Daarnaast zijn digitale producten ideaal voor een volledig geautomatiseerde online business die je overal ter wereld kunt runnen.

2. Mens-gedreven merk

Daar waar de traditionele eigendom-economie zich focust op verkopen, upsells en schaalvoordeel, focust de lidmaatschap-economie zich meer op klantwaarde, behoud (retentie) en flexibiliteit. Community Building is hiervoor het beste recept en zorgt ervoor dat:

  • Klanten blijer met je product/dienst zijn 
  • Klanten meer betrokken raken bij je bedrijf 
  • Klanten daardoor loyaler zijn (hogere retentie)
  • Klanten fan van je worden en over je gaan spreken
  • Fans ambassadeurs worden en actief je merk promoten

3. Vrijheid als ondernemer

Een online programma met community kan je business exponentieel laten groeien, maar er tegelijkertijd toch voor zorgen dat je als ondernemers veel vrijer wordt. Dat overkwam Djack Littel, eigenaar van Defensiefit. Met zijn Huddle stoomt hij jongeren klaar voor hun keuring voor Defensie. Hij werkt o.a met instructievideo's en trainingsschema's. Djack merkte al snel dat leden in zijn community elkaar hielpen en dat zijn mailbox daardoor steeds leger raakte. Hierdoor ging hij van 7 dagen, naar 1 dag werken per week.

Start direct dé ideale online business

arrow_drop_up arrow_drop_down