Waarom een Huddle starten?

Huddle is de ideale alles-in-1-software voor het verkopen van digitale programma's, online lidmaatschappen en een online community. Met Huddle bouw je aan structurele, (wederkerende) inkomsten die ook nog eens exponentieel groeien. Dit zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te jagen op nieuwe klanten, dat je meer financiële rust ervaart én dat je meer bijdraagt aan de levens van anderen. Hieronder zie je de 3 grote voordelen:

1. De ideale online business

Digitale producten zoals e-books, audiobooks, online videocursussen en coaching- / trainingsprogramma’s zijn snel zelf te creëeren en gemakkelijk up-to-date te houden.

Je hebt niet te maken met inkoop, voorraadkosten of kostbare distributie en logistiek om je product te leveren. Alles is digitaal. Je geniet daarom van hoge marges op je verkoopprijs.

Daarnaast zijn digitale producten ideaal voor een schaalbare én volledig geautomatiseerde online business. Met een lidmaatschap-model bouw je zelfs aan structurele, wederkerende inkomsten.

2. Magie in je Marketing

De sleutel tot een succesvol lidmaatschap is ‘retentie’. Daar waar de traditionele eigendom-economie zich focust op verkopen, upsells en schaalvoordeel, focust de lidmaatschap-economie zich meer op klantwaarde, behoud (retentie) en flexibiliteit. Community Building is hiervoor het beste recept en zorgt ervoor dat:

  • Klanten blijer met je product/dienst zijn 
  • Klanten meer betrokken raken bij je bedrijf 
  • Klanten daardoor loyaler zijn (hogere retentie)
  • Klanten fan van je worden en over je gaan spreken
  • Fans ambassadeurs worden en actief je merk promoten

3. Vrijheid als ondernemer

Een online programma en bijbehorende community kan je business exponentieel laten groeien, maar er tegelijkertijd toch voor zorgen dat je als ondernemers veel vrijer wordt.

Dat overkwam Djack Littel, eigenaar van Defensiefit. Met zijn Huddle stoomt hij jongeren klaar voor hun keuring voor Defensie. Hij werkt o.a met instructievideo's en trainingsschema's.

Djack merkte al snel dat leden in zijn community elkaar hielpen en dat zijn mailbox daardoor steeds leger raakte. Hierdoor ging hij van 7 dagen, naar 1 dag werken per week. In het interview vertelt hij hier meer over.

 


arrow_drop_up arrow_drop_down