Zullen wij je Huddle voor je inrichten?

Laat onze experts je adviseren én jouw Huddle voor je inrichten en optimaliseren!

Bespaar tijd

Met Huddle werken is leuk, maar misschien wil jij je tijd toch liever aan je eigen business besteden. Je kunt je tijd tenslotte maar 1x besteden.

Optimalisatie

Huddle inrichten is niet moeilijk, maar zoals met alles zullen er toch vragen komen. Wil je direct verder kunnen, laat ons je dan helpen.

Automagie

Huddle is aan veel deelsystemen te koppelen. Met de juiste kennis van deze systemen kan veel geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden.

Geen tijd, zin of expertise om het zelf te doen?

Met de Huddle software kun je zelf een professionele online community en e-learning omgeving opzetten en naar eigen smaak inrichten. Hoewel het werken met Huddle in de praktijk vrij eenvoudig is, blijkt een eerste opzet en inrichting voor veel ondernemers vaak een uitdaging. 

Veelal is dat te wijten aan een gebrek aan (priori)tijd en/of aan de juiste expertise om Huddle in de basis effectief op te zetten.


Je kunt er daarom ook voor kiezen de basisinrichting door onze Huddle experts te laten doen. Hierdoor weet je zeker dat basis van je Huddle staat als een huis, dat je veel tijd bespaart in de opstartfase én dat je profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van online communities, e-learningomgevingen en het automatiseren van alle bijkomende processen. 

Start met een verhelderend gesprek

Wanneer je ervoor kiest je Huddle door ons in te laten richten, maakt onze Chef Klantsucces een belafspraak met je om jouw business door te spreken. Hij kijkt samen met jou uitgebreid naar je business, je  gewenste eindresultaat en natuurlijk hoe je Huddle hiervoor optimaal ingezet kan worden.

Dit is wat we voor jou uit handen nemen

Eigen huisstijl

Uiteraard wil je dat je Huddle bij jouw huisstijl past en eruit ziet en voelt als helemaal van jou. Dat gaan we dan ook als eerste voor je regelen.

Community inrichten

We adviseren je bij de optimale indeling van je community forum boards (onderwerpen) en richten dit ook direct voor je in.

E-learning / trainingen

We plaatsen je eerste training voor je en leren je hoe je dit in de toekomst makkelijk zelf aan kunt vullen met extra trainingen.

Levels / Content afschermen

Heb je verschillende trainingen of delen van je community die je wilt afschermen? Wij stellen alle levels voor je in en beveiligen je content.

Apps

Binnen Huddle heb je apps voor losse functies zoals Challenges, FAQ, LiveChat, 1-op-1 berichten, Groepen etc. Ook deze richten wij voor je in.

Betaalsysteem

Huddle kun je koppelen aan Plug & Pay voor je betaalpagina's en doorlopende abonnementen. We stellen dit zorgvuldig voor jou in.

Koppelingen

Wil je jouw leden ook automatisch toevoegen aan andere systemen zoals bijvoorbeeld je CRM of e-mail software? Dat kan!

Import leden?

Heb je al een bestaande leden- / klantenlijst die je wilt importeren? We helpen je om dit zo zorgenloos mogelijk voor je klanten te realiseren.

Zullen wij de eerste opzet van je Huddle maken?