Ervaringen van Huddle gebruikers

Anderhalf jaar geleden stapte ik met 'Huddle' over op een nieuwe leeromgeving i.c.m. een community. De afgelopen maanden is deze gitaarles community uitgegroeid tot meer dan 11.500 gebruikers en in totaal meer dan 3.500 berichten.

Michel Penterman - Gitaarles.nl

Zakenmeisje Members Club

Gisteren heb ik mijn huddle gelanceerd, de Zakenmeisje Members Club. De stand staat nu op 32 betalende members, super blij mee! Ik ben ook onwijs blij met Nathalie Pijls en team, die ervoor hebben gezorgd dat alles op tijd af was voor de lancering. Bedankt!   

Naomi Vlietman

Talk about a good start of the day!?

Nieuwe leden als wekker :) We hebben sinds een week een FB-advertentie lopen voor de community, en nu worden we s'ochtends al voor de wekker wakker getrild door de telefoon met de melding dat er nieuwe gebruikers zijn aangemeld! Talk about a good start of the day!?

Misha Stephan

Inmiddels 623 leden

Op 28-12 zijn we (eerst nog wat voorzichtig) begonnen met de lancering. Gisteren is onze tweede campagne gelanceerd en inmiddels hebben we 447 leden!! --- We zijn nu een week verder en hebben inmiddels 623 leden en heel veel levendigheid: 1700 berichten !!

Linda Nordholt

Wie had dat gedacht?!

Huddle heeft voor ons echt nieuwe deuren geopend.Inmiddels is onze Friends Community zelfs ons hoofdproduct geworden, wie had dat gedacht?! Nu, een kleine 4 maanden na de lancering, zitten we al over de 800 leden heen en wordt de Community steeds actiever. Het is vooral geweldig om te zien hoe de leden steeds meer een groepsgevoel beginnen te krijgen en elkaar daarom gaan helpen, maar ook dat ze ook echt de vragen die ze hebben in de Community stellen en naderhand ook de behaalde successen en ervaringen weer delen! Nu komen echter alle vragen binnen in de Community, waar wij de ondernemers openbaar kunnen helpen en zij elkaar ook weer helpen. Dit scheelt ons enorm veel tijd, waardoor we meer waarde kunnen bieden aan de nieuwe én bestaande klanten. Kortom: de keus om een eigen Community te starten met Huddle is een geweldige geweest!

Iris Pijnenburg - Friendsenterprise.nl

Huddle = Epic Game Changer

Hoeray! Zo blij, zo blij! Huddle = Epic Game Changer. Defensiefit ben ik gestart met 14 uur per week ter beschikking; namelijk elk avond 2 uurtjes van 2100-2300 uur. Feitelijk run ik al bijna 2 jaar alle activiteiten met een tijdsbesteding van 2 uur per avond, iedere avond. Meer tijd heb ik niet, omdat ik ook nog een fulltime baan heb (bij defensie) en daarnaast ook nog een masterstudie (cum laude so far) doe bij de Open Universiteit (en een gezin met 2 kleintjes :)). Dankzij Huddle en het verschuiven van het 1 op 1 beantwoorden van mijn emails naar de community, ben ik van 7 dagen werken naar 1 dag per week werken gegaan! Nu laat ik de vragen die per email binnenkomen stellen in de ledenomgeving, en wat er gebeurt is dat andere leden deze vraag eigenlijk al beantwoorden! Superblij mee natuurlijk, want dat geeft ruimte om die tijd te besteden aan andere zaken om het bedrijf weer verder te laten groeien :).

Djack Littel - Defensiefit.nl

Na 1 maand heb ik nu 31 betalende leden binnen. En daar ben ik hartstikke trots op. Leden zijn heel enthousiast!

Inge Orlemans

Huddle kwam als geroepen!

Al lange tijd wilde ik een plek inrichten waar ouders en kinderen eenvoudig toegang hadden tot een rijke omgeving maar waar ook mogelijkheid was ideetjes te delen en die kon dienen als ontmoetingsplek voor mensen met dezelfde interesses.

Huddle kwam hierbij als geroepen. Het biedt al de mogelijkheden en nog veel meer. Er is ruimte om cursussen en e-books te plaatsen maar het is ook een plek waar mensen foto’s kunnen plaatsen en vragen kunnen stellen. Het inrichten van huddle werkt heel eenvoudig. Het beheer is even zo simpel. Vragen worden door de Huddle medewerkers zorgvuldig en vlot beantwoord en er wordt goed geluisterd naar wensen van huddle gebruikers. Huddle is een prettig product dat veel mogelijkheden kent.

Suzanne Tomasovic - Knutselpret.nl

Huddle gaf ons de perfecte start voor onze community!

Met Veganistisch Koken willen we mensen op een leuke manier motiveren om plantaardig(er) te eten en te leven en zo - stap voor stap - een betere wereld te creëren. Huddle gaf ons gelukkig de perfecte start voor onze online community Goherbie; een positieve omgeving waar mensen zich begrepen voelen, hun vragen en worstelingen kunnen delen en kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten en extra’s zoals o.a. ledenwebinars en e-books met recepten. We zijn nog maar net gestart maar het is nu al fantastisch om te zien hoe efficiënt we anderen op deze manier kunnen helpen en hoe de leden elkaar onderling ondersteunen en motiveren. Goherbie maakt een heleboel doelen en wensen die we hadden in één klap werkelijkheid! 

Elke Aerts - Goherbie.nl

500 leden bereikt!

Best wel trots, vandaag de 500 leden bereikt in mijn gratis Sterrekind Community. En dat alles in mijn uppie naast mijn drukke praktijk...pff ff pittig soms, maar zo leuk en wie weet waar we naar toe gaan ;-). En ja, natuurlijk niet helemaal alleen...thanks team Huddle voor alle support!

Linda Peelen

We doen het goed in Google!

Het aantal leden van de slimste belegger groeit enorm snel. We zijn een aantal maanden geleden gestart en inmiddels hebben we meer dan 1.000 leden. Blijkbaar is er veel behoefte aan het uitwisselen van kennis over beleggen.

 at hadden we niet gekund zonder team Huddle. We doen het ook goed in google!

Harm van Wijk

Fantastische community

De service en support die je krijgt bij Huddle is waanzinnig! Dankzij het supportteam en de leden in de Huddle-community heb ik een fantastische community opgebouwd waar wij er alles aan doen om taarten decoreren en bakken nóg leuker en makkelijker te maken!

Barbara Wesselingh

arrow_drop_up arrow_drop_down