Community Forum software | Huddle
arrow_drop_up arrow_drop_down

 Community Forum

Huddle combineert het traditionele forum met een social media platform en een e-learning omgeving tot een ideale totaaloplossing voor jouw online community. In het forum heb je de beschikking over categorieën (boards), sub-secties, topics, een zoekfunctie en alle essentiële elementen voor een clean en overzichtelijk forum. Je kunt zelf kiezen of je jouw community forum besloten (achter een inlog) of openbaar en dus ook leesbaar voor Google wilt maken.

Een kijkje in het community forum van Huddle

Tonny geeft in deze video 7 community building tips en laat meteen de Huddle community software zien.

Easy Forum Editor

De gebruiksvriendelijkheid van je forum editor voor leden is ontzettend belangrijk voor een actief forum. Denk maar eens aan de meest succesvolle social media platformen ter wereld (Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram) en hoe je daar content zoals tekst, plaatjes en video’s kunt toevoegen. Het moet snel en moeiteloos zijn. Ook is het belangrijk om je media, zoals afbeeldingen en video, los te halen van je content. In het snelle 'sociale web' genieten visual en video de voorkeur boven tekst. Na het plaatsen van een bericht met foto’s wordt er in je Huddle automatisch een mini album met foto's in het bericht geplaatst waar lezers eenvoudig doorheen kunnen klikken.

Community Forum Editor

Pinboards & Moodboards

Forumleden / gebruikers van social media platformen delen graag foto’s van hun creaties en inspiratie. Daar zijn o.a. ook Pinterest en Instagram groot mee geworden. Steeds meer krijgt visuele social media de overhand. Plaatjes en foto's bevatten meer emotie dan tekst, ze zijn sneller te delen en ze geven tevens meer betekenis en 'erkenning'. Zeker hobby communities (zoals een breiclub, een bakforum of een interieur inspiratie platform) zijn veel visueler dan bijvoorbeeld een ondernemersplatform of een vraagbaak voor lotgenoten (bijv. met een zelfde levensuitdaging). Daarom kun je in Huddle pinboards / moodboards maken binnen je community forum.

Pinboards en Moodboards Forum Software

Digest en E-mail Notificaties

Consistente leden die blijven terugkomen zijn onmisbaar voor een actief community forum. Daarom werkt Huddle met e-mail notificaties om leden 'terug te halen'. Omdat Huddle haar gebruikers nooit automatisch uitlogt kunnen leden via één klik in een e-mail weer terug in je forum komen. Denk aan e-mail notificaties voor nieuwe reacties op topics die zij zelf zijn gestart of waar ze zich op hebben geaboneerd. Ook onze ‘Digest’ doet wonderen. Stuur bijvoorbeeld eens per week of per maand (geautomatiseerd) een e-mail naar je leden met daarin een samenvatting van de hoogtepunten in je community (populairste topics, nieuwe content, meest actieve leden etc.).

Weekly Digest Community Forum

Verdere voordelen van het Community Forum

Forum in eigen beheer

Eigen beheer, eigen domeinnaam

Plaats je Huddle op jouw eigen domeinnaam

Eigen huisstijl forum

Eigen logo en huisstijl

Maak het forum in je eigen stijl!

Mobile responsive forum

Mobile Responsive Forum

Geoptimaliseerd om op mobiel te gebruiken

Snelle laadtijd

Snelle laadtijd

Snelheid is de sleutel tot soepele engagement

Forum boards en sectie beheren

Boards en secties beheren

Richt het forum zelf overzichtelijk in

Forum beveiligen met levels

Forum secties afschermen met levels

Scherm secties af voor bepaalde leden

Forum moderators aanwijzen

Moderators aanwijzen

Benoem leden tot moderator om jou te helpen

Badges voor moderators

Badges voor beheerders en moderators

Laat moderators opvallen met hun eigen badge

Banners

Banners plaatsen op je forum

Plaats advertenties en banners in je forum

Social media share buttons op je community forum

Social media share buttons

Toon social media share buttons naast elk topic

Facebook sing-on op je forum

Facebook sign-on

Laat gebruikers makkelijk inloggen via Facebook

E-mail registratie voor gebruikers

E-mail registratie door gebruikers

Laat gebruikers zelf registreren