Huddle Roadmap

Met Huddle zet jij een bruisende community en e-learning-omgeving in één op. Elke dag werken wij aan projecten waardoor jouw Huddle nog succesvoller wordt.


Waar we precies aan werken, zie je hier!

Direct video's kunnen uploaden

Momenteel kun je in Huddle niet direct video's uploaden: je moet een video insluiten vanaf YouTube of Vimeo. We werken aan een update waarbij je wel direct vanuit je Huddle een video kunt uploaden!


Ideaal voor in je e-learning-omgeving: je kunt snel je training opbouwen zonder eerst naar Vimeo te gaan. Maar helemaal handig in je community: ook gebruikers kunnen na deze update met een paar klikken een video in je community zetten.


Status: in uitvoering

Verdere koppeling tussen Plug&Pay en Huddle

Je kunt al automatisch gebruikers aanmaken in Huddle na een betaling in Plug&Pay. Maar die koppeling kan nóg beter! Met deze functie kun je ook de abonnementen van klanten inzien binnen jouw beheeromgeving in Huddle. Daarnaast kunnen jouw klanten, mochten ze dat - helaas - willen, hun abonnement zelf opzeggen. Dat scheelt jou een hoop administratie!


Status: in uitvoering

Filters en editen in bulk

Is jouw ledenlijst en jouw verdeling in levels een beetje een rotzooi geworden? Van deze functie ga je dan blij worden. Met uitgebreidere filters kun je makkelijker (groepen) mensen terugvinden en acties op toepassen. Alle gebruikers verwijderen die zich op 25 januari 2019 hebben ingeschreven met het level 'Gratis'? Dat kan!


Status: in uitvoering

Uitgebreide statistieken e-learning

Binnen Huddle kun je zien hoeveel nieuwe gebruikers je hebt, hoeveel actieve gebruikers, hoeveel sessies en hoeveel pagina's bekeken. Dit wordt uitgebreid met nog meer statistieken van de e-learning zodat jij je leden het beste kunt begeleiden. Welke contentpagina heeft de meeste views? En waar in de training is er een dip en haken mensen af?


Status: gepland

Automatische certificaten

In Huddle kun je al quizzen maken om te testen wat jouw gebruikers hebben geleerd in jouw e-learning. Maar hoe tof zou het zijn als je automatisch een certificaat kan laten maken als jouw gebruikers de toets hebben gemaakt? Heel tof, dachten wij 😄.


Status: gepland

Team Huddle

Wij werken er elke dag aan om jouw Huddle nog succesvoller te maken

Alex

Partner
Partner

Jelle

Partner

Sander

Backend Developer
jairo

Jairo

Frontend developer

Chris

Frontend developer

Maartje

Support

Lynn

Support

Filli

Support

Heb jij een goed idee voor Huddle?

Weet jij precies wat ons volgende project moet zijn? Voeg het toe aan onze openbare wishlist! Hoe meer stemmen jouw idee krijgt, hoe groter de kans dat het wordt toegevoegd 🤩.