Huddle Roadmap

Met Huddle zet jij een bruisende community en e-learning-omgeving in één op. Elke dag werken wij aan projecten voor nieuwe functionaliteiten waardoor jouw Huddle nog succesvoller wordt.


Aan welke projecten we op dit moment werken, zie je hier!

Automatische certificaten

Als iemand jouw cursus succesvol heeft voltooid, wil je ze daarvoor belonen! Dat kan nu met een certificaat. Je kunt een certificaat uitdelen als iemand een training heeft voltooid, maar ook pas nadat iemand een quiz voldoende heeft afgerond. Zo weet je zeker dat alleen mensen die de stof voldoende begrijpen, jouw certificaat behalen.


Status: Live

Verdere koppeling tussen Plug&Pay en Huddle

Er bestond al een koppeling tussen Huddle en Plug&Pay waarmee je mensen automatisch toegang kunt geven tot jouw Huddle. Dat is nu uitgebreid! Gebruikers kunnen nu ook hun abonnement beheren via jouw Huddle. Ze kunnen hun facturen zien, en ze kunnen zien welk abonnement ze hebben en dit eventueel opzeggen. Doordat gebruikers deze wijzigingen zelf kunnen doen, scheelt dat jou veel handmatig administratief werk.

Daarnaast kun jij zelf in de beheeromgeving bij elke gebruiker terugvinden welk abonnement ze hebben, daar wijzigingen in maken en alle facturen bekijken.


Status: Live

Cursus plannen

Momenteel is het nog niet mogelijk om een cursus in te plannen zodat deze zichtbaar wordt op een bepaalde datum. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om de lancering van jouw cursus nog verder te automatiseren.


Status: in uitvoering

webinar

Livestreamen in Huddle

Livestreamen is een functie waarin jij zelf een webinar kunt geven binnen jouw Huddle. Dit heeft als voordeel dat jij niet los webinarsoftware hoeft te gebruiken als jij een webinar wil geven, maar dat allemaal binnen dezelfde omgeving kan - handig! 🤩 Bijkomend voordeel is dat je je leden traint om naar jouw Huddle te gaan.


Status: in testfase

dripping

Dripping uitbreiding

Met content dripping zorg je ervoor dat je content 'gedript' wordt vrijgegeven aan je leden. Afhankelijk van je instellingen, wordt er bijvoorbeeld iedere dag of week een volgende les of module aan een gebruiker vrijgegeven. Zonder dripping is alle content meteen toegankelijk voor je users. Dripping is nu al een functionaliteit die je kunt gebruiken in Huddle maar deze gaan we uitbreiden, denk aan: 

  • Meerdere mogelijkheden om content vrij te geven (per week/kwartaal bijv.)
  • De dripping starten vanaf een bepaalde datum
  • Een automatische mail naar de gebruiker zodra er een nieuwe module vrijkomt via het dripping-schema.


Status: in uitvoering

Uitgebreide statistieken e-learning

Binnen Huddle kun je zien hoeveel nieuwe gebruikers je hebt, hoeveel actieve gebruikers, hoeveel sessies en hoeveel pagina's bekeken. Dit wordt uitgebreid met nog meer statistieken van de e-learning zodat jij je leden het beste kunt begeleiden. Welke contentpagina heeft de meeste views? En waar in de training is er een dip en haken mensen af?


Status: gepland

E-learning software voor online trainingen

Redesign interface

De beleving en gebruiksvriendelijkheid van jouw e-learning omgeving is voor ons van essentieel belang. De voorkant van Huddle zal daarom worden voorzien van een totaal nieuw en fris design zodat deze voldoet aan de laatste trends op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. 

Status: gepland