Huddle Roadmap

Huddle is gemaakt zodat jij een bruisende community en e-learning in één kunt opzetten. Elke dag werken we aan optimalisatieslagen zodat jouw Huddle nóg beter wordt. Maar met welke projecten zijn we precies bezig? Je leest het hier!

Content dripping

Drup, drup, het regent cursussen!

Dripping uitbreiding

Met dripping zorg je ervoor dat jouw leden niet gelijk de gehele cursus te zien krijgen, maar deze stapje voor stapje voor hen beschikbaar wordt. Zo overlaad je ze niet met informatie én zullen ze naar jouw Huddle moeten terugkomen om alle content te zien. Win-win :-). Met de nieuwe update kun je nu:

  • Zelf bepalen wanneer de dripping start (als iemand een toegangsniveau toegewezen krijgt, of bijvoorbeeld voor iedereen tegelijk als je de cursus publiceert?)
  • Zelf bepalen hoe laat een nieuwe les vrijkomt
  • Een volledig eigen schema maken voor jouw dripping (een paar dagen overslaan? Geen probleem!)
  • Bepaalde groepen uitsluiten van de dripping


  • Status: live
huddle design interface

Je e-learning in een nieuw jasje

Redesign interface

De beleving en gebruiksvriendelijkheid van jouw e-learning omgeving is voor ons van essentieel belang. De tijdlijn en de e-learning van je Huddle zal daarom worden voorzien van een totaal nieuw en fris design zodat deze voldoet aan de laatste trends op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. 


  • Status: live
Huddle webinar

Geef webinars in Huddle

Webinar functionaliteit

Huddle webinars is een functie waarin jij zelf een webinar kunt geven binnen jouw Huddle. Dit heeft als voordeel dat jij niet los webinarsoftware hoeft te gebruiken als jij een webinar wil geven, maar dat allemaal binnen dezelfde omgeving kan - handig! 🤩 Bijkomend voordeel is dat je je leden traint om naar jouw Huddle te gaan, waardoor de activiteit in je Huddle wordt vergroot. 

  • Status: beta-versie
Huddle whitelabel app

Kennis en connectie binnen handbereik

Whitelabel app

Met de whitelabel app kun je een eigen app krijgen in de App Store en Google Play store, en hoeven leden niet via de Huddle-app jouw Huddle te openen.

  • Status: gepland

Heb jij een goed idee voor Huddle?

Weet jij al direct wat ons volgende project moet zijn? Je kunt je idee toevoegen aan onze openbare wishlist! Anderen kunnen ook op jouw idee stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat jouw gewenste functie wordt toegevoegd 🤩